Känner du dig värd att bli ÄKSKAD?

publicerat i Allmänt;
Medvetet och omedvetet bär vi på många händelser från vårt liv, då vi var små, då vi var ungdomar och då vi var vuxna, som har givit oss en massa skuld och dåligt samvete. 

Det kan vara sådant vi gjort mot våra syskon, föräldrar, vänner, pojkvänner, barn mm. 

Det vi gjort gnager många gånger omedvetet vårt inre och gör att vi också omedvetet inte älskar oss själva fullt ut pga dessa "små sår". 


I buddismens "meta" meditation startar man med att försöka känna kärlek till sig själv. Man ska sitta och meditera och känna att man är värd att bli älskad och verkligen känna det djupt inom sig själv. 

Detta är otroligt svårt och utmanande för mig då jag skulle kunna komma på över 100 situationer där jag agerat fel och t.o.m sårat människor... Så hur kan jag vara HELT värd att bli älskad?



Detta resonemang har jag omedvetet haft inom mig i 40 år. Plötsligt har jag börjat fundera och börjat plocka fram alla situationer jag ger mig själv skuld för och har "börjat" läka dem genom att acceptera att jag gjort det jag trott varit bäst och rätt för stunden.. 


Detta har resulterat i att jag sakta men säkert börjat känna i min meta meditation att jag ÄR värd att bli älskad. Att jag ärligt känner det inifrån mig själv UTAN att jag har presterat en massa eller utan att andra ska behöva visa att de tycker om mig... Det är först nu när jag börjat kunna känna det djupt inne hos mig som det också ger mig ett lugn i att inte behöva jaga bekräftelse genom att prestera och behaga alla andra för att få kärlek utifrån... 



Den sanna kärleken behöver komma inifrån och när den börjat plantera sina rötter kommer blomman kunna ge mer kärlek än någonsin ❤️!