Vilka inkluderar du i ditt "större liv"?

publicerat i Leilas & Mias RETREAT 2017, inspiration, personligt;

 

 

Jaha! Det här blir inte lätt att förklara...

Okej! Jag försöker expandera mitt liv och göra det större! Hm...nu tänker ni säkert, "okej, menar hon att man inte ska vara glad och nöjd där man är just nu?".

Jooo! Självklart kan du med all fördel känna att du är glad & lycklig precis där du befinner dig just nu i livet. Det gör faktiskt jag helt ärligt. Jag känner stor glädje och tacksamhet över att vara just i den process jag är i just nu med både det tuffa och det härliga i livet.

Min älskade svägerska och jag!
 

Att leva "ett större liv", innebär att leva i såstor sanning, frihet och kärlek som möjligt och att i detta tillstånd försöka inkludera de viktigaste människorna i mitt liv.

Jag har nog så länge jag kan minnas arbetat med min personliga utveckling men framförallt mer aktivt de senaste 20 åren genom ledarskaps utbildningar, coacher, psykologer mm.

Den största skillnaden den senaste tiden, är att jag gör detta tillsammans med min familj (i första hand) och ett par av mina närmaste vänner. Detta har min älskade bror inspirerat mig till (och även hand underbara fru).

Min älskade bror och jag!
 

Jag upplever verkligen att livet blir så otroligt mycket större om inte bara jag försöker leva i sanning utan att jag exploaterar ord och egenskaper som "sanning, äkthet, kärlek och frihet). Hur kan detta märkas tänker ni säkert nu.

Vi tar en gemensam planerad familjekväll. Jag kanske inte inte alls känner för att gå trotts att jag älskar dessa människor. Jag kanske inte alls känner för att sitta och vara social. Jag kanske verkligen känner att jag behöver vara själv med min familj. OBS! Detta trotts att jag verkligen älskar dessa människor.

1. Då vill jag kunna ringa och säga att jag verkligen inte orkar komma ikväll för jag är helt slut.
2. Jag måste dock också ärligt kunna ta emot att de kan bli besvikna.
3. Jag är också intresserad av att höra vad de ärligt känner inför att min familj inte kommer. Blir de väldigt ledsna och besvikna kanske jag värderar om...

Så ovan senario skulle tidigare kunnat varit:
1. Jag skärper och åker dit och är lite småsur.
2. Jag ringer och säger en vit lögn om att barnen är sjuka.
3. Jag ringer och säger att jag inte orkar och de säger att det är ok men blir i själv verket både sura och besvikna och visar det senare på ett eller annat sätt.....

Min bror, brorsbarn och min son!
 

Detta "sätt" tränar jag på med min mamma, en del av mina vänninor och med min brors familj. Det är såååå givande!

Vi är nämligen så olika alla människor. Jag och min familj och vänner må älska varandra men vi är helt olika och har olika behov. Att leva ärligt, skapar frihet. När frihet uppstår så är lyckan självklar!

Största vinsten i detta tror jag kommer bli våra barn. Nu tänker jag framförallt på min brors och mina barn som får växa upp i denna familj av frihet... Tänk vilken gåva vi ger dem!

Kusinerna myser
 

Jag hoppas ni förstått lite vad jag menar kring detta.... Jag och Leila (min svägerska) kommer starta en podcast som kommer heta "ett större liv" där vi kommer prata mycket om detta. Den startar i Augusti och jag hoppas ni kommer att lyssna...

 
Läs mer på ettstorreliv.se
 

Önskar dig en underbar dag ❤️!!



Följ mig gärna på Facebook: https://www.facebook.com/mia.astrom.3
Instagram: miaastrom75