Jag tackar av hela mitt hjärta och avslutar!

publicerat i Allmänt;
Hej kära bloggläsare!
 
Om en månad har jag snart boggat i ett år. Det har varit galet roligt att få läsa era svar. Det har varit otroligt givande att få skriva av sig och dela med sig av det fantastiska och inspirerande som framförallt händer på mina träningsanläggningar, World Class Nacka och Vällingby. Visa dagar har det varit över 9 500 läsare och jag har själv blivit chockad över hur många som faktiskt vill läsa det jag skriver...

Syftet till en början var för mig att i ord beskriva vilka fantastiska resor många människor har gjort och gör på anläggningarna. Jag ville "tvätta bort" fördomar om att man bara kan börja träna om man vill ha sexpack, jag ville förmedla den familjära och välkomnande stämning vi har på klubbarna och jag vill också dela med mig av de tips kring kost och träning som jag upplever att många har bristande kunskap kring samt att jag vill inspirera till fortsatt träning!
 
Nu har jag valt att lägga ner denna blogg. Jag kommer använda instagram och facebook för att utrycka mig en tid framöver. Därefter kommer jag kanske börja köra podcast eller likande efter sommaren. Jag har tankar om att skriva en bok om "ökad livskvalitet" efter att ha gått en författarkurs i höst samt att  jag och 2 kollegor håller på att ta fram en APP som ska motivera till bra träning och kost! Så detta kommer fortsätta men från andra kanaler...
 
Jag kommer att sakna att skriva av mig samt läsa alla era kommentarer men just nu är så mycket annat på gång att jag inte kommer hinna med bloggen. Återigen tack för detta år. Det har varit fantastiskt roligt!
 
 
 
Följ mig gärna på facebook: https://www.facebook.com/mia.astrom.3 och eller instagram: miaastrom75
 
 
Jag vill avsluta med ett par meningar som jag hoppas att du tar med dig:
 
 
 
1.  Avsätt tid för träning! Du kommer ha igen det både mentalt och fysiskt. Du kommer ha igen det både nu och i framtiden. Ge det till dig själv!
 
2. Det är aldrig för sent för drömmar! Jag ser dagligen hur drömmar går i uppfyllelse! Sätt mål och ge 100 % för att nå dem! Om du verkigen vill ska inget få komma i din väg!
 
3. Ät ren mat! Ge din kropp och knopp så ren mat som möjligt. Undvik tillsatser i så hög grad du bara kan och ge din kropp den finaste "bensin" den kan få! Du är verkligen vad du äter. Hår, hud, kropp och knopp. Allt påverkas!
 
4. Var mot andra som du själv vill bli bemött! Säg bara sådant som ger något! Att klaga och vara negativ ger inga lösnignar och gör ingen glad. Sprid positiv energi genom att säga och förmedla allt det positiva du ser och upplever och när du väl möter hinder - se lösningar och hoppa över dessa hinder. Positivitet smittar av sig!
 
 
 
HA EN UNDERBAR VÅR OCH SOMMAR!!!!

VARMA KRAMAR FRÅN MIG!
 
 
Följ mig gärna på facebook: https://www.facebook.com/mia.astrom.3 och eller instagram: miaastrom75