Följer du verkligen dina DRÖMMAR???

publicerat i Allmänt;

Följer du dina drömmar?

Har du drömt om något länge men inte tagit tag i det? Något som du blir påmind kring, om och om igen men ändå aldrig verkligen genomför?

Jag har i väldigt många år velat göra en ”sleave” tatuering och gått och trånat och längtat men känt att ”nej jag är nog för gammal”. Jag har vädrat det med ett par vänner och de har alla sagt att ”tänk att du ska ha den hela livet”. Jag har hela tiden känt att " JA det är ju det man vill! Ha den hela livet och njuta av den" men ändå lyckats låta mig övertalas till att inte göra det.

 Min fiiiiina tatuering :)

Min svägerska var och gjorde en lite större tatuering på underarmen som hon blev väldigt nöjd med samtidigt som något rätt tufft hände i mitt privat liv i våras. Jag kände bara helt plötsligt, ”jag måste och VILL ha en sleeve och det är JAG som bestämmer vad jag vill göra”. Det var kanske var/är någon slags kris eller "trotts" där jag bara kände ”ingen ska komma och säga till mig hur jag borde se ut eller hur man bör se ut när man är 39 år och mamma till 3 barn. Jag själv VILL ju! "

Avgörande var givetvis att min svägerska hade hittat en bra tatuerare som dessutom var tjej (girlpower) och som höll till i Sumpan. Jag gick dit och gjorde ett besök och såg henne och fick direkt ett GRYMT förtroende för henne. Jag nämnde mina ideer och sen fick hon göra ritningen och bestämma alla detaljer och färger. Jag får ingen rabatt eller förmån för att jag nämner henne men jag vill gärna rekomendera denna begåvade och vackra tjej på bilden nedan. Michelle på Circel Tattoo i Sumpan!

 Michelle - Circle Tattoo i Sundbyberg
 

Hur som helst ÄLSKAR jag min tatuering och njuter av den varje dag. Jag känner mig stolt över att jag vågade ta steget och visa alla att det ALDRIG är för sent att fullfölja sina drömmar. Oavsett om det innebär att vara med i PT Utmaningen, byta jobb, gå och tatuera sig m.m.

 Insidan av min tatuering :) <3
 

FÖLJ DINA DRÖMMAR OCH DRÖM ÄNNU MER!!!!