Ser du allt negativt i ditt liv som en utmaning eller hinder?

publicerat i Allmänt;

Ja ha nu sitter jag här med ett glas vin i handen och känner in semestern som snart ska börja…

Jag kommer ju att arbeta en del i sommar som konsult på olika gymanläggningar för att analysera vart de kan effektivisera och utveckla sin verksamhet men det är bara några timmar i veckan. I övrigt väntar ett långt sommarlov med familjen och det känns ljuvligt!

Jag sitter och blickar tillbaka till förra sommaren och undrar hur jag skulle känna om jag just då visste vad som väntade mig året hösten 2013 och våren 2014. Många säger att tex år 2013 var det värsta året någonsin eller 2012 var det hemskaste året de upplevt …  Jag känner aldrig så. Varje år har (i iallafall i mitt liv) inneburit en hel del tunga och mindre roliga inslag men samtidigt många härliga och fantastiska inslag. Än så länge har jag haft turen att ha fått uppleva betydligt mycket mer roliga och givande upplevelser, än tråkiga och negativa och det väger upp. Det måste det göra. Jag tror det är otroligt viktigt att tänka och fokusera på allt gott vi ar i vårt liv.  När vi väl tänker till, är det ofta rätt mycket i vår tillvaro som är bra och som vi bör vara tacksamma över.

 

Gudarna ska veta att denna termin och de senaste 12 mån inte har varit lätta. Det har egentligen varit galet många utmaningar…. Många skulle säga tråkiga händelser, situationer, besked men jag säger bestämt utmaningar. Jag har verkligen haft många utmaningar detta år, både privat och arbetsmässigt men ”my god” vad jag har kämpat och slitit. Men lika jobbigt och tufft som det är i stunden är det minst lika givande när man väl övervunnit hindret. Jo jag ser det så! Varje hinder kan besegras! På ett eller annat sätt. Du väljer hur du gör det och vad ”besegra” betyder för dig. Dessutom är listan betydlig längre på allt underbart jag fått uppleva detta år. Alla skratt, all glädje, inspiration, gemenskap och kärlek jag fått och får uppleva med min familj, mina vänner och mina kollegor.

 

Vår värld är väldig speciell. Och din värld är unik. Så som du upplever DIN värld kan ingen annan uppleva den. Är du nöjd och glad med det du upplevt och åstadkommit och är du nöjd med de hinder du besegrat och vunnit så är du en VINNARE! Då är ditt liv helt fantastiskt. Då har du all rätt och sitta och vara självgod och vara riktigt nöjd med det du gjort!

 

 

Det är nu en månad sedan jag startade denna blogg. Jag trodde aldrig att jag skulle få den respons jag fått. Jag trodde aldrig att folk skulle maila, smsa eller komma fram till mig och säga ”Åh vad din blogg är bra. Den inspirerar verkligen mig”. Ord kan inte beskriva hur glad jag över att ni gillar det jag skriver och delar med mig av. Ni ger mig så mycket inspiration och kärlek, och detta är bara ett sätt att återgälda och samtidigt fårdela med mig av allt det goda jag upplever dagligen.

 

Nu tar jag sommarlov men jag lovar att återkomma med bloggen den 17/8.

 

Kom ihåg att lyfta fram allt gott du har i livet! Är du nöjd med ditt liv så räcker det!

Du är unik!

Ha en underbar sommar och se till att älska allt gott du har omkring dig!